« terug naar vorige pagina

Over Huisartsenpraktijk StarDoc

Huisartsenpraktijk StarDoc is gevestigd in het Medisch Centrum Donk, gelegen in de Haagse Beemden, te Breda.

Het huisartsenteam bestaat momenteel uit 2 vrouwelijke huisartsen, 3 doktersassistentes en 2 praktijkondersteuners. Verder is er meestal 1 doktersassistente in opleiding.

Samen kunnen onze professionals van Huisartsen Stardoc u de beste zorg bieden die u verwacht van een huisarts. Ze zijn door ervaring breed georiënteerd en geïnteresseerd in het oplossen van uw gezondheidsproblemen. In de meeste gevallen kunnen ze in de praktijk uw zorgprobleem samen met u oplossen. In enkele gevallen is een doorverwijzing naar bijvoorbeeld een ziekenhuis noodzakelijk.

Medische Specialisaties

Naast spreekuren kunnen wij ook nog andere behandelingen doen in de praktijk:

  • POH-GGZ: Hier kunt u met psychische en (psycho)sociale klachten terecht. In een eerste gesprek wordt een inventarisatie van uw klachten en problemen gemaakt. Soms volgt er een kortdurende behandeling waarbij u met handvatten zelf aan de slag gaat. Daarnaast kunt u advies krijgen voor een specialistische behandeling (bijvoorbeeld naar een psycholoog of maatschappelijk werk) en hiernaar doorverwezen worden. Een verwijzing naar de POH-GGZ bespreekt u eerst met een van de huisartsen.
  • Teledermatologie: In de praktijk maken we foto’s van de huid die op afstand door een dermatoloog worden beoordeeld. Wij krijgen adviezen terug en bespreken deze met u voor een eventuele verdere behandeling. In verreweg de meeste gevallen is dit voldoende. Voordelen voor de patiënt: een snellere diagnose en therapieadvies, besparing van reistijd en -kosten en geen bezoek/wachttijden in ziekenhuis.
  • Audiometrie: In onze praktijk is het mogelijk een gehoortest uit te voeren. De huisarts beoordeelt daarna of een verwijzing naar de KNO-arts noodzakelijk is. De gehoortest kan uitgevoerd worden vanaf de leeftijd van 6 jaar.
  • Multidisciplinaire zorg: In samenwerking met de Huisartsen Zorggroep Breda e.o. verlenen wij gecoördineerde en welomschreven zorg aan diabetici en patiënten met COPD en/of met (risico) op hart- en vaatziekten. Meer informatie hierover is te vinden op www.hzgbreda.nl.

 

Afspraken maken & meer informatie

 

Afspraak maken & bellen met de praktijk

Tussen 8:30 en 10:30 kunt u bellen voor het maken van een afspraak voor het spreekuur of voor het aanvragen van een huisbezoek. U kunt ook zelf online een afspraak maken, lees hiervoor verder op de pagina over een online afspraak maken.

Tijdens avond/nacht, weekeinde en feestdagen voor medische spoedgevallen, kunt u zich wenden tot de Huisartsenpost Breda (naast Eerste hulp, Amphia ziekenhuis loc. Molengracht) (Gelieve eerst afspraak maken via 076-525 85 00).

Elektronisch Medisch Dossier

Elektronische overdracht van uw medisch dossier van uw oude huisarts naar ons is mogelijk. Bekijk meer informatie over het elektronische medisch dossier.

Herhalingsrecepten

Indien u voor 11.30 uur uw aanvraag voor een herhalingsrecept instuurt, kunt u dit gewoonlijk de volgende werkdag vanaf 14.00 uur afhalen bij uw apotheek in de Haagse Beemden. Vul het formulier zo nauwkeurig mogelijk in voor de aanvraag van uw herhalingsrecept. Meer informatie over herhalingsrecepten.